|
| Autor | Mesaj |
|---|
MiiuţaChan Eels Fondator

Mesaje: 1173 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 20 Localizare: Nirvana
 | Subiect: "Angajăm" Staff Mar Aug 09 2011, 02:00 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Eels, vom face unele modificări atât la forum cât şi în echipă. De aceea acum avem mare nevoie de persoane de încredere în echipă. Am avea nevoie de: - 2 traducători - 3 moderatori Dacă doriţi să contribuiţi la creşterea familiei Eels şi vreţi să ne ajutaţi lăsaţi cererea voastră aici. Căutăm persoane de cuvânt, responsabile şi pasionate, vă aşteptăm. Da _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
vanessastefania Nou Venit

Mesaje: 2 Data de inscriere: 01/12/2010 Varsta: 19 Localizare: Constanta
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Mar Aug 09 2011, 02:19 | |
| Ma inscriu si eu pentru moderator |
|
 | |
ianadaliana Traducator

Mesaje: 125 Data de inscriere: 13/02/2011 Varsta: 39 Localizare: Rm Valcea
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Mar Aug 09 2011, 03:47 | |
| si eu cred ca as veni pentru ''angajare'' la voi dar nu stiu ce trebuie sa fac,si cred ca sunt cam in varsta.Dar daca vreti pot sa particip. ./ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Driada Moderator

Mesaje: 447 Data de inscriere: 03/10/2010 Varsta: 27 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Mar Aug 09 2011, 03:50 | |
| ma inscriu pt traducator  |
|
 | |
Nelaa Super Eels

Mesaje: 213 Data de inscriere: 28/08/2011 Varsta: 16 Localizare: Republica Moldova,or.Chisinau
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 02:23 | |
| da moderator la ce este...?fiindca eu vrau la moderator de haine!si experienta daca nu prea ai? |
|
 | |
Carameea Moderator

Mesaje: 534 Data de inscriere: 28/02/2011 Varsta: 15 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 02:57 | |
| Moderator de haine O.o.Aici nu moderam haine .. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Moderatorii sunt persoane a caror menire este sa supravegheze respectarea regulamentelor si a bunei functionari a forumurilor in mod constant. Au dreptul de a edita sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie pe lânga subiect si sa nu scrie mesaje abuzive sau ofensatoare. Asta inseamna MODERATOR [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Nelaa Super Eels

Mesaje: 213 Data de inscriere: 28/08/2011 Varsta: 16 Localizare: Republica Moldova,or.Chisinau
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 03:12 | |
| dar daca nu ai mare experienta, adica este prima oara? la cei incepatori la moderator ii ajuta? |
|
 | |
Carameea Moderator

| Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 03:16 | |
| Crede-ma ca si la mine e prima oara ... Dar totusi trebuie indeplinite unele conditii ..de exemplu: -sa fii activa -un numar mai mare de mesaje ..etc.. intelegi tu ce vreau eu sa zic ..dar in primul rand Miiuta (fondatorul) trebuie sa hotarasca daca te pune in functie sau nu .. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Nelaa Super Eels

| Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 03:23 | |
| aaaa da, dar cine are un numar mai mare de mesaje...etc. de activa eu sunt activa1 dar de cat timp esti moderator? |
|
 | |
Carameea Moderator

| Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Oct 03 2011, 03:26 | |
| Ionelia,uite id-ul meu : aandreea46 Iti voi raspunde la orice nelamurire ...ca sa nu facem prea multe post-uri la un singur topic intr-o zi,ok ?
_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
monikad Membru

| Subiect: Re: "Angajăm" Staff Lun Noi 07 2011, 10:15 | |
| Ma inscriu si eu pentru moderator,dar cred ca sunt prea "mica" la mesaje postate...:(oricum,eu incerc!  |
|
 | |
LuCyX1 Incepator

Mesaje: 28 Data de inscriere: 14/02/2012 Varsta: 15 Localizare: Ploiesti!
 | Subiect: Re: "Angajăm" Staff Sam Feb 18 2012, 22:53 | |
| Si eu as vrea la moderator dar sunt "nou venit" si nu cred ca am vreo sansa..... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
|